Новини
Інфраструктура

Завдяки ППО: на Хмельниччині графік відключень світла залишається незмінним

Попри масований ракетний обстріл України (десятий за рахунком від жовтня) мешканці Хмельниччини не відчули проблем з електропостачанням. В першу чергу, завдяки силам ППО, які збили майже 80 відсотків випущених росіянами ракет.

Саме тому сьогодні, 30 грудня, як і протягом всього тижня, графік відключень світла на Хмельниччині залишається без змін. Відключення відбуватимуть в одну чергу з 7 ранку до 11 вечора. Порядок черг не змінився також.

Відключення без змін – завдяки ППО,зазначили у “Хмельницькобленерго” та додали, що все ще важливо раціонально використовувати електроенергію, оскільки досі зберігається ймовірність одночасного відключення двох черг у вечірній час.

Про ситуацію в енергосистемі після ракетних ударів повідомили також в “Укренерго”:

Значна частина генеруючих потужностей в системі відновлена, але є значні пошкодження мережі та деяких електростанцій. Вони пов’язані з тим, що це була не одна ракетна атака, а по суті серія атак. Все почалося вночі з серії атаки дронами, потім була масована ракетна атака, і потім ще декілька атак системами С-300 по Харківщині та Миколаївщині. Тобто ворог намагався стріляти сьогодні всім, що має, але глобальної цілі не досяг. Система працює.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook