Новини
Надзвичайні події

Влучання у військовий об’єкт та АЗС: в ОВА повідомили подробиці обстрілу Хмельницького (ФОТО)

Попередньо начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій повідомляв про 4 осіб, які постраждали через влучання ракет по місту Хмельницькому. Згодом інформацію оновили. Також повідомили про місця влучання ракет.

Під час повітряної тривоги у Хмельницькому пролунало два вибухи. Чимало хмельничан на власні очі бачили проліт ракет. Про місце влучання, зрозуміло, не повідомляється.

Наслідки ракетного удару по Хмельницькому – пошкодження у житлових будинках. За словами хмельничан, у багатьох квартирах однієї з багатоповерхівок, що постраждала під час обстрілу, повилітали вікна. Деякі помешкання залишилися без вікон повністю.

Також повідомлялося про пошкодження комерційних об’єктів та АЗС. Фото з наслідками поширило Суспільне Хмельницький.

Уточнили у владі й кількість травмованих внаслідок обстрілу людей. О 16.00 начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій повідомив про 7 травмованих цивільних осіб, троє з яких у важкому стані.

Радіо Свобода, з посиланням на ефір національного телемарафону процитувала Хмельницького міського голову Олександра Симчишина.

У зверненні до громади Хмельницький міський голова повідомив (опубліковано о 17.40), що “станом на 17.30 маємо більше 10 людей постраждалих, 8 людей госпіталізовано, стан людей різного ступеню важкості, двоє людей дуже “важкі”. Лікарі боряться за їхні життя”.

За останньою інформацією від начальника Хмельницької ОВА (станом на 17.34), влучили ворожі ракети у військовий об’єкт та заправку. На військовому об’єкті пошкоджена техніка, біля АЗС пошкоджено 8 автомобілів. Постраждали також 13 житлових будинків, розташованих неподалік, та складські приміщення.

Щодо кількості постраждалих, то їх 8. Наймолодшій – 19 років. 22-річна дівчина у важкому стані, повідомив Сергій Гамалій.

За інформацією Повітряних Сил України, сьогодні, 31 грудня 2022 року, за попередніми даними, було здійснено близько 20 пусків ракет. Кілька із них не долетіли до України і впали на території рф (інформація уточнюється). Силами і засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил знищено 12 крилатих ракет у Київській, Житомирській та Хмельницькій областях.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook