Новини
Суспільство

Наслідки “прильоту” у Хмельницькому ліквідовують комунальники (ФОТО)

Від учорашнього вечора не вичерпується потік охочих подивитися на місце, куди “прилетіло” у Хмельницькому. Навіть у той час, коли всі люди готувалися святкувати Новий рік, попри все, дехто покинув усі справи та пішов і навіть поїхав, щоб на власні очі то все і побачити. Тим часом комунальники оперативно ліквідовують наслідки прильоту як в самому епіцентрі, так і поблизу.

Дві ракети під час вчорашнього обстрілу Хмельницького влучили досить близько одна від одної. Наслідки “прильоту” показали рятувальники. Постраждали внаслідок обстрілу автозаправна станція, супермаркет, дитячий садок, понад десяток житлових будинків.

Охочих подивитися на місце “прильоту”, кажуть водії, які проїздять повз, чимало. Біля одного з місць влучань постійно можна побачити близько десятка людей, які стоять і дивляться. Кажуть, вчора дехто навіть кидав усі справи, сідав у машину та спеціально їхав, аби “побачити”.

Обвуглені дерева, пошкоджені рекламні конструкції – один з бігбордів пробило, один стоїть повністю “голий” та покручений. Дірки в асфальті. Вивалені вікна у новобудові. Що за інтерес на це все дивитися – важко сказати.

Поруч, не зважаючи на “глядачів”, працюють комунальники. Латають асфальт, відновлюють електромережі.

Мешканці одного з будинків у Хмельницькому, в якому вибуховою хвилею вибило чимало вікон, кажуть: вчора увечері в усіх постраждалих помешканнях вибиті вікна комунальники затягнули плівкою та зняли заміри з вікон. Тож люди змогли переночувати більш-менш захищено.

Як виглядало місце “прильоту” вчора, хмельничани показали.

Як працюють комунальники на місці прильоту – дивіться на фото.

Також фото роботи комунальників поширив Хмельницький міський голова Олександр Симчишин:

Наш комунальний фронт після ракетної атаки терористів. Все матеріальне приберемо, відновимо, відбудуємо. Вічна Пам’ять загиблій Оксані. Одужання усім постраждалим.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook