Новини
Погода

Погода на 2 січня: теплий день обіцяють на Хмельниччині

На другий день року синоптики знову обіцяють мешканцям Хмельниччини весняну погоду, яку багато хто встиг відчути 1 січня. Звісно, якщо вдалося відірватися від святкового столу та вийти на вулицю або хоча б на балкон. Незвично для січня тепло буде протягом майже усього тижня, але вже на Різдво треба готуватися до морозів.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у понеділок, 2 січня, на Хмельниччині буде Мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-6° тепла, вдень 8-13° тепла.

У Хмельницькому ранкові хмари швидко зникнуть, та починаючи з середини дня погода буде ясною. Без опадів. Температура повітря вранці +5, вдень +11, ввечері +6.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів. Температура повітря вранці +4, вдень +8, ввечері +5.

Ввечері у Шепетівці на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вранці +6, вдень +11, увечері +8.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook