Новини
Кримінал

Злочинну групу гастролерів, які пограбували пенсіонерку, затримали на Хмельниччині

На Хмельниччину група зловмисників приїхала з сусідньої Рівненщини. Троє молодиків, скориставшись тим, що літня жінка не могла чинити їм опору, пограбували її, винісши з помешкання понад 120 тисяч гривень. За скоєне їм загрожують чималі строки ув’язнення. Слідство триває.

Зіпсували Різдво зловмисники 80-річній мешканці Славутчини. У літньої жінки, яку попередньо зв’язали, вони вимагали гроші. Застосовували фізичну силу та погрози. Не отримавши бажаного, обшукали помешкання та знайшли 120 тисяч гривень та 200 доларів. Після чого пішли, залишивши жінку зв’язаною.

Із заявою про пограбування жінка звернулася до поліції наступного дня, 25 грудня. Встановити особи підозрюваних у грабежі правоохоронцям вдалося за допомогою колег з Рівненщини. Усім членам організованої злочинної групи вже оголосили про підозру. Також проведено обшуки – за місцем проживання та у транспортних засобах підозрюваних.

До суду всі члени ОЗГ перебуватимуть під вартою. Також їх перевіряють на причетність до інших злочинів, повідомили у Шепетівському районному управлінні поліції.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook