Новини
Погода

Погода на 5 січня: на Хмельниччині обіцяють дощі

Ще один день та ніч з плюсовою температурою та дощем напередодні Різдва обіцяють мешканцям Хмельниччини синоптики. А далі, як і обіцяли, будуть морози. Проте температура повітря опускатиметься не дуже сильно, тож особливо перейматися не варто. Хіба що тим хмельничанам, які живуть у пошкоджених ракетним обстрілом будинках і ще не мають вікон (а дехто – і даху над головою) буде не дуже комфортно сідати за різдвяну вечерю.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у четвер, 5 січня, на Хмельниччині буде хмарно, часом дощ. Вітер західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 4-9° тепла.

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Дощ йтиме весь день, щоправда до вечора він стане слабшим. Температура повітря вранці +5, вдень +7, ввечері +5.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі буде дрібний дощ. Вранці, вдень та ввечері – без опадів. Температура повітря вранці +4, вдень +9, ввечері +7.

У Шепетівці сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Протягом усього дня очікується дощ, який ввечері послабшає. Температура повітря вранці +5, вдень +7, увечері +5.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook