Новини
Інфраструктура

Для ліквідації засмічення каналізації у Славуту викликали техніку з Києва

Засмічення каналізаційних систем різноманітними, іноді досить несподіваними предметами, яким там не місце, – проблема не лише великих, а й малих міста. В останніх ця проблема набуває набагато більших масштабів через те, що у комунальників не завжди є потрібна техніка, аби дістатися до місця “затору” в трубах та очистити їх. так сталося, зокрема, у Славуті, де через людську недбалість комунальники вже понад тиждень намагаються ліквідувати засмічення каналізаційного колектора.

Як повідомили у пресслужбі Славутського міськвиконкому, понад 8 робочих днів триває комплекс робіт з усунення складного затору каналізації у самопливному колекторі діаметром 500 мм на вулиці Я. Мудрого. У зв’язку із цим у місті навіть було частково обмежено дорожній рух.

Злочинна недбалість у використанні каналізаційних мереж майже призвела до зупинки роботи каналізаційної мережі у мікрорайоні Військового містечка. Причиною затору, уже не вперше, стало дуже багато матеріалу, подібного до засобів гігієни та різного шмаття, – йдеться у повідомленні.

Аби усунути проблему, для виконання робіт Славутському водоканалу довелось замовити надзвичайно потужну техніку гідродинамічної очистки з Києва.

На жаль, складні затори каналізації стаються все частіше і якщо зупиниться колектор, то про зручності використання каналізаційної мережі доведеться на певний час забути, – наголосили у виконкомі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook