Новини
Погода

Погода на 7 січня: вночі на Хмельниччині вдарить мороз

Найближчими днями про плюсову температуру на Хмельниччині можна забути. Вдень та вночі в області прогнозують лише морози – нехай невеликі, але менше з тим. Погіршення погоди тягне за собою зростання навантаження на електромережі, а це, своєю чергою, може призвести до додаткових відключень світла. Тому енергетики не втомлюються просити ощадливо ставитися до використання електроприладів та не вмикати їх без нагальної потреби, особливо по декілька одночасно.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у суботу, 7 січня, на Хмельниччині буде хмарно, невеликий сніг та мокрий сніг, вранці та вдень місцями помірні опади. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Сніг йтиме майже весь день. Вранці він може посилитися, проте до вечора поступово стихне. Температура повітря вранці -2, вдень -2, ввечері -1.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Вночі йтиме сніг, який посилиться вранці, але до середини дня він повинен припинитися. Температура повітря вранці -1, вдень +1, ввечері 0.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Сніг йтиме вночі та вдень і закінчиться лише ближче до вечора. Температура повітря вранці -3, вдень -2, увечері -3.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook