Новини
Інфраструктура

У Різдвяний вечір частина Хмельниччини буде без світла

Не всі мешканці Хмельниччини, як і чимало українців, відзначили Різдво Христове в нову дату – чимало лишилося тих, хто не був готовий відмовитися від багатолітньої звички сідати за різдвяну вечерю 6 січня. Але як і 24 грудня, на сьогодні у Хмельницькобленерго запланували відключення електроенергії, отже комусь зустрічати ще одне Різдво доведеться при свічках.

Змін у графіки відключення світла в енергетиків не вносили, діють вони так само як і протягом всього тижня: з 8.00 до 23.00. На ніч ліміти споживання Укренерго не обмежує, оскільки в нічний період електростанції виробляють достатньо електроенергії для покриття споживання.

Разом з тим, увагу мешканців Хмельниччини в обленерго звертають на те, що через зниження температури повітря зростає навантаження на електромережі, ймовірно, через те, що активніше починають використовуватися обігрівальні прилади. Тому вкотре закликають ставитися до споживання економно, аби не провокувати додаткові та довші відключення.

Графік відключень на сьогодні, 6 січня:

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook