Новини
Інфраструктура

Дороги Хмельниччини очистили від снігу

Попередні кілька тижнів майже не завдавали клопоту шляховикам Хмельниччини. Але Різдво внесло свої корективи, і цієї ночі їм довелося попрацювати, аби забезпечити водіям проїзд автошляхами області.

Снігом Хмельниччину почало посипати вночі, і одразу працівники Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області стали до праці. Аби забезпечити безперешкодний проїзд автошляхами області, вночі над розчищенням доріг працювали 48 робітників та 41 одиниця спецтехніки. Чергували, готові долучитися, ще 40 робітників та 69 механізмів.

На ранок проїзд автошляхами області було забезпечено.

Покриття оброблене, мокре. Скарги, надзвичайні ситуації та ДТП відсутні, – повідомили у САД.

Водіям нагадують про те, що кермувати потрібно відповідально, особливо на свята. Не розслабляйтеся, не сідайте за кермо напідпитку, дбайте про власну безпеку та безпеку тих, хто вас оточує. Поступайтеся дорогою спецтехніці, що працює на дорогах, будьте уважні та обережні.

Дбати про себе та оточуючих варто також пішоходам, які теж є учасниками дорожнього руху. Флікери, світлий одяг, ліхтарики – все це зробить вас помітними на дорозі та може врятувати життя.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах державного значення Хмельницької області просимо повідомляти про це на цілодобову гарячу лінію Укравтодору +38 067 400 60 80,нагадали у шляховиків.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook