Новини
Кримінал

Молодиків, які вбили таксиста, засудили на Хмельниччині

Суд завершив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав чоловіків винними в умисному вбивстві, розбійному нападі, незаконному заволодінні транспортним засобом та незаконному викраденні людини та засудив їх до 12 років ув’язнення. Старшого з конфіскацією майна, а молодшого — без.

67-річний потерпілий працював в одній із служб таксі у Хмельницькому. Вночі 5 квітня 2017 року чоловік виїхав на зміну. Останній раз його робочий планшет включався о 3-ій ночі, а від ранку родичі вже не могли додзвонитися на мобільний.

Впродовж тижня чоловіка розшукували правоохоронці і родичі. На поширені у соцмережах повідомлення відгукнулися двоє молодих людей, які розповіли, що зниклий чоловік відвіз їх у Старосинявський район, вони з ним розрахувалися і після того не бачили.

Під час детальнішого спілкування зі свідками, правоохоронці засумнівалися у правдивості їхніх показів: молодики нервували та плутатися. Врешті з’ясувалося, що саме вони причетні до зникнення таксиста, а зателефонувати до поліції вирішили, щоб забезпечити собі алібі.

Двоє мешканців Старосинявського району, яким на той час було 17 та 23 років, працювали і жили в Хмельницькому. Попередньо встановлено, що тієї ночі вони винайняли таксі і попросили завезти їх у рідне село. Дорогою напали на водія, задушили його, а тіло заховали в лісосмузі неподалік села Ставниця Летичівського району. Приблизно за 30 кілометрів заховали і викрадений автомобіль «Daewoo Sens». Також зловмисники забрали з собою матеріальні цінності, які були в автомобілі, зокрема, робочий планшет таксиста, повідомили у поліції Хмельницької області деталі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook