Новини
Інфраструктура

Відключення електроенергії за двома чергами почали застосовувати на Хмельниччині

Через погіршення погодних умов та зростання навантаження у Хмельницькій області енергетики змушені вдатися до одночасного знеструмлення споживачів одразу за двома чергами. Як зазначають в Укренерго, рівень споживання зростає по всій країні. Разом з тим на вихідні обіцяють “полегшення” у відключеннях.

Як і попереджали енергетики Хмельниччини, в області ввели в дію графік погодинних відключень за двома чергами одночасно. Це стало неприємним сюрпризом, зокрема, для хмельничан, які залишилися без світла у несподіваний, хоч і очікуваний час.

Нагадаємо, паралельно відключають споживачів 1 та 3 черги, та 2 і 4. Не виключено, що така ситуація спостерігатиметься протягом усією доби, тож мешканцям Хмельниччини варто бути готовими, що світла сьогодні буде менше.

Станом на 11:00 12 січня зберігається значний дефіцит потужності, особливо у ранкові та вечірні години максимального споживання. Холодна погода сприяє зростанню споживання,повідомили в Укренерго при ситуацію станом на сьогодні.

А от на вихідні в Україні очікують потепління.

Нам знову буде легше вкласти споживання у той наявний обсяг генерації, який ми маємо, – зазначив голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький у телемарафоні «Єдині новини».

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook