Новини
Суспільство

У 2022 році в Хмельницькому зареєстрували рекордну кількість шлюбів (ВІДЕО)

Повномасштабне вторгнення змінило пріоритети та цінності багатьох українців. Відтак, за минулий рік у Хмельницькому РАЦСі значно побільшало пар, охочих задокументувати свої почуття.

Протягом 2022 року одружилось 2737 пар, що на 506 пар більше, ніж у 2021 році. Найбільша кількість реєстрацій припала на весну. Так, у березні сім’ї створили 390 пар (березень 2021 р. – 159 пар).

Близько 50% молодят є військові. Крім того, кажуть, у РАЦСі, помітно змінились формати церемоній. Уже немає такої помпезності. Більшість молодят наразі обирають за весільне вбрання вишиванки. Серед присутніх набагато менше гостей. Доволі часто молодята одружуються у рамках проєкту “Шлюб за добу”. 56 таких шлюбів було зареєстровано минулого року. Такою можливістю скористалися в основному громадяни іноземних держав: Польщі, Молдови, Венесуели, Камеруну, Вірменії, Азербайджану. Цього року ми уже зареєстрували два “шлюби за добу”.

У 2023 році офіційно засвідчили свої почуття 45 пар.

Детальніше дивіться у сюжеті Першого Подільського

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook