Новини
Суспільство

У Хмельницькому перевіряють пасажирські автобуси (ВІДЕО)

82 акти про порушення з початку січня склали на перевізників вантажів та пасажирів інспектори відділу державного нагляду та контролю у Хмельницькій області Державної служби України з безпеки на транспорті.

Перевізників перевірятимуть протягом січня. Заходи проводять, аби зменшилася аварійність на дорогах, пише Суспільне.

Старший державний інспектор відділу державного нагляду та контролю у Хмельницькій області Державної служби України з безпеки на транспорті Дмитро Герасимчук розповідає, що це роблять, аби попередити аварійність на дорогах взимку.

“Особливу увагу приділяємо технічному стану транспортного засобу, стан гуми. Також перевіряємо комплектацію аптечки, кріплення сидінь і загальний стан транспортного засобу”, — говорить Дмитро Герасимчук.

Пасажирські автобуси можуть перевіряти як на дорогах, так і на автовокзалах. На автостанціях роблять це частіше, аби не затримувати їхній рух. З шостого січня на перевізників вантажів та пасажирів склали 82 акти про порушення.

“Наприклад, десь людина не пройшла вчасно технічний контроль, не вчасно замінила гуму. Відповідно до техстану, транспортні засоби перевіряються, якщо знаходяться якісь порушення, складається відповідний акт, фіксується і направляється вже у відділ Державного нагляду та контролю у Хмельницькій області. Потім вже проводиться розгляд справи”, – розповідає інспектор.

Детальніше у сюжеті Суспільного

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook