Новини
Суспільство

У Хмельницькому облаштують місця для купання на Водохреще

Традиційно 19 січня чимало мешканців обласного центру купаються в крижаній воді. Напередодні, у водохрещенський Святвечір будуть облаштовані місця для безпечного купання.

Вони будуть доступні хмельничанам та гостям міста з 19.00 18 січня до 19.00 19 січня на пірсі поблизу аварійно-рятувальної станції (пров. Човновий, 11, правий берег річки) та поблизу дитячо-юнацької спортивної школи №3 (вул. Нижня Берегова, 2/1, лівий берег річки), повідомляють у міській раді.

За інформацією ДУ “Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України”, вода Південного Бугу відповідає всім санітарним вимогам.

Освячення води відбудеться 19 січня о 7.30 на правому березі річки Південного Бугу, поблизу аварійно-рятувальної станції.

Попри свято, з 00.00 до 5.00 діятиме комендантська година.

Поблизу облаштованих для купання місць чергуватимуть рятувальники та медики, буде розгорнуто намет, у якому можна зігрітись та випити чаю.

Міська влада закликає усіх дотримуватися основних правил зимового купання: під час занурення у воду, виконувати вказівки рятувальників, не скупчуватись біля ополонки та не занурюватись у воду після вживання спиртних напоїв.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook