Новини
Суспільство

Пам’ять загиблої у Броварах Тетяни Шутяк з Хмельниччини вшанували у ДСНС України

Сьогодні, 24 січня, Тетяна Шутяк мала би святкувати свій 27 день народження. Проте вона назавжди залишиться 26-річною. Заступниця керівника Патронатної служби Міністерства внутрішніх справ України загинула у страшній авіакатастрофі у Броварах на Київщині, яка забрала життя 14 людей, в тому числі однієї дитини. Поховали Тетяну у рідному селі Соколівка на Ярмолинеччині.

У ДСНС України пам’ять Тетяни вшанували щирими словами та відео, зібраним з різних щасливих моментів її життя.

Сьогодні Тетяні Шутяк мало б виповнитися 27 років. Страшна трагедія обірвала життя молодої, професійної, надзвичайно сміливої, сильної і талановитої жінки. Вона не боялася викликів, вона завжди була підтримкою і опорою для усіх нас. Це гірка втрата для нашої родини ДСНС – Тетяна була дійсно неймовірно сильною: небагато у світі людей, які були так само відданими своїй роботі і команді фундаторів, якими були загиблі керівники МВС. Увесь свій час вона віддала справі, якою жила, написали у рятувальників.

Вчора у Хмельницькому також вшанували пам’ять загиблого міністра МВС України Дениса Монастирського. В університеті управління та права імені Леоніда Юзькова зібралися вищі посадовці, виконувачка обов’язків державного секретаря МВС України Інна Ящук та колектив університету, повідомляють у пресслужбі МВС України.

У ДСНС України також опублікували відеоролик в пам’ять про загиблого міністра.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook