Новини
Бізнес

У центрі Хмельницького готують до відкриття заклад мережі KFC (ФОТО)

Про те, що у Хмельницькому може з’явитися конкурент Mc’Donalds, всерйоз заговорили у листопаді, коли на одному з сайтів з пошуку роботи з’явилися відповідні вакансії. Тоді ж у соцмережах повідомили про те, що ресторан, ймовірно, відкриється у приміщенні ТЦ “Дитячий світ”. Так воно зрештою, схоже, й буде.

Світлину з вивіскою KFC, яку ладнають на боковій стіні торговельного центру поширили у соцмережах. До цього біля Дитячого світу можна було помітити активність робітників, які викладали підхід до майбутнього входу новою плиткою.

Також у соцмережах показали окремий вхід, який зробили в стіні торговельного центру. Ймовірно, це дасть можливість закладу працювати навіть тоді, коли основне приміщення буде зачинене. Аналогічно працює супермаркет мережі АТБ, який розташований на першому поверсі ЦУМу.

На “Дитячому світі” встановлюють вивіску KFC. Чекаєш на відкриття? – поцікавилися під фото в одній із соцмереж.

Але у хмельничан поки що інші очікування. Як і в будь-якій темі вони говорять про наболіле – коли буде світло. Проте й про майбутнє відкриття не забувають поговорити. Хтось очікує з нетерпінням, хтось сходить спробує з цікавості, а комусь і зовсім байдуже.

Kentucky Fried Chicken (KFC) — американська мережа ресторанів швидкого харчування, що спеціалізуються на стравах із курятини. Заснована в 1952 Гарландом Сандерсом під вивіскою Kentucky Fried Chicken. У 1991 бренд скоротив назву до абревіатури KFC. З 1997 мережа належить великій ресторанній компанії «Yum! Brands» що володіє такими брендами, як «Pizza Hut» і «Taco Bell». Нині мережа KFC представлена ​​в Україні та загалом 110 країнах світу — це понад 16 000 точок, в яких щодня обслуговуються близько 12 000 000 клієнтів. Головний офіс знаходиться в Луїсвіллі, штат Кентуккі,йдеться у Вікіпедії.

Нагадаємо McDonald’s відновив роботу у Хмельницькому в середині листопада минулого року. Станом на той час робота закладу залежала від графіків погодинних відключень. Під час повітряних тривог заклад не працює, проте оплачені замовлення – видаються.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook