Новини
Інфраструктура

Відключення у три черги продовжили на Хмельниччині на 25 січня

За інформацією “Хмельницькобленерго”, величина лімітів на сьогодні, 25 січня, для Хмельниччини не збільшилася. Тому мешканцям області потрібно знову бути готовими до знеструмлень, які можуть тривати до 6 годин поспіль.

Нагадаємо, напередодні необхідність застосовувати три черги одночасно пояснювали тим, що в Україні стартують заходи з почергового проведення режимних замірів у різних регіонах України. Чи стартували вони наразі – невідомо. Принаймні, в Укренерго про це не повідомляють, натомість щонайменше у двох областях заплановані напередодні заміри були скасовані. Разом з тим, причину дефіциту там пояснюють тим, що “остання атака росіян 14 січня завдала суттєвих пошкоджень декільком енергоблокам теплових електростанцій. Виробництво електроенергії на працюючих електростанціях не може повністю покрити споживання”.

Графік відключень світла на 25 січня такий:

У “Хмельницькобленерго” пообіцяли вночі та в середині дня заживлювати споживачів максимально, щойно потужності будуть це дозволяти. Нагадаємо, додаткові відключення, коли застосовуються три черги одночасно, позначені на графіку світлішим кольором.

Принагідно нагадуємо, що засоби масової інформації, так само як і міська влада, не впливають на формування графіків відключень та не відключають електроенергію. Всі претензії до недотримання графіків можна висловити у формі зворотнього зв’язку на сайті компанії.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook