Новини
Кримінал

Селянин на Кам’янеччині вкрав електроопору

Українці вже звикли до того, що трактористи під час війни тягають на буксирі різноманітні, іноді незвичні предмети. Зазвичай таке помічали там, де точилися бої. Проте й на Хмельниччині, як виявилося, трактористи вміють дивувати. Як, до прикладу, мешканець Дунаєвеччини, якого піймали на транспортуванні краденого великогабаритного майна.

Трактор МТЗ-82, до якого була причеплена електроопора, що волочилася по землі, виявили правоохоронці під час патрулювання території поблизу села Заставля. Перевіривши документи у водія, патрульні з’ясували, що довжелезний стовп мешканець села Ганнівка вкрав. Попередньо електроопору демонтували енергетики місцевого РЕМу, але забрати її не встигли. Натомість її встиг “прибрати” тракторист.

За фактом крадіжки, скоєної в умовах воєнного часу, відкрите кримінальне провадження. Крім цього, викрадач стовпа ще й забруднив дорогу, якою транспортував “здобич”. Тож і за це йому доведеться понести адміністративну відповідальність, повідомили у поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook