Новини
Суспільство

“Взяли з собою найдорожче”: на Хмельниччині зустріли черговий евакуаційний потяг (ФОТО)

Росіяни продовжують показувати, що людяності в них нема. Щодня вони обстрілюють мирні міста України. Людям від безвиході доводиться покидати свої домівки та шукати безпеки у тилових містах України. Зокрема, на Хмельниччині, де вже кілька місяців щодня зустрічають потяги з евакуйованими.

Сьогодні, 30 січня, на перон Хмельницького прибув черговий евакуаційний потяг із Херсона. Рятувальники зустріли, допомогли з речами, психологи ДСНС спілкувалися з людьми, аби допомогти їм освоїтися на тимчасовому місті.

«Забрали з собою лише найдорожче, надіємося скоро повернемося додому», – розповів херсонець, який прибув на Хмельниччину з черговим потягом.

«Вже нема сил терпіти, щодня обстріли, страшно навіть вийти з домівки», – мама з дитиною на руках, розповіла чому змушена була покинути рідну оселю.

На залізничному вокзалі пасажирами опікуються також волонтери Хмельницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

З початку війни таких мільйони! Але кожен з вірою у серці, вірою у наші Збройні сили України, вірою у Перемогу! Вона обов’язково буде! Тож тримаємо стрій та максимально допомагаємо наблизити цей день, день – Перемоги! наголошують у ДСНС у Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook