Новини
Погода

Погода на 1 лютого: мокрий сніг та мороз вночі обіцяють на Хмельниччині

Перший день останнього місяця зими на Хмельниччині буде зі снігом та морозом – як вночі (сильніший), так і вдень (слабший). Синоптики обіцяють також опади протягом дня та ожеледицю на дорогах. Також уже є прогноз на наступний місяць, який обіцяє, що лютий буде не таким вже й лютим.

Середня температура повітря на Хмельниччині у лютому очікується на рівні 0,8 градуса морозу, що на 1,4 градуса вище норми (2,2 градуса морозу). Кількість опадів передбачається в межах норми – 35 мм.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у середу, 1 лютого, на Хмельниччині буде хмарно, часом невеликий сніг та мокрий сніг, на дорогах ожеледиця, вдень місцями ожеледь. Вітер західний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень від 2°морозу до 3° тепла.

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Вранішній дощ зі снігом удень послабшає і до приходу вечора скінчиться. Температура повітря вранці -1, вдень +2, ввечері 0.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці очікується дрібний дощ зі снігом, який до полудня повинен закінчитися. Вся решта дня пройде без опадів. Температура повітря вранці -1, вдень +2, ввечері 0.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вранці йтиме дощ зі снігом. Удень та ввечері опадів не очікується. Температура повітря вранці -1, вдень +1, увечері 0.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook