Новини
Погода

Погода на 2 лютого: на Хмельниччині знову сніг та ожеледиця

Зима на Хмельниччині подовжується. Синоптики знову обіцяють сніжну та морозну (вночі) погоду. Мешканців області попереджають про ожеледицю на дорогах.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у четвер, 2 лютого, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, часом невеликий сніг та мокрий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень від 1°морозу до 4° тепла.

У Хмельницькому хмарна погода протримається увесь день. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дрібний сніг. Температура повітря вранці 0, вдень +1, ввечері 0.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Уночі піде дрібний сніг, який ще до ранку закінчиться. Більше опадів не передбачається. Температура повітря вранці -1, вдень +3, ввечері 0.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. Вранішній дощ зі снігом удень послабшає і до приходу вечора скінчиться. Температура повітря вранці 0, вдень +1, увечері 0.

Стокове зображення від Pexels

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook