Новини
Культура

Благодійний збір коштів на авто для ЗСУ оголосили хмельницькі музиканти та митці

Хмельницькі рокери гурт «STANZA» у партнерстві з музикантами та митцями міста запрошує громаду долучитись до благодійного збору на автівки для ЗСУ. Вже у цю суботу, 4 лютого, рокери-волонтери збирають «зустріч випускників».

Рок-команда відома містянам й гостям Хмельницького, як часті учасники таких локальних мистецьких подій як фестивалі: «Respublica», «Forpost», «Rock&Buh». Пісня колективу також лунали зі сцен зіркових фестів: «JarmaRock FEST», «WOODSTOCK», «SUMMER SOUND», «Griboffka International Music Fest», «Покровський вітер», «БарRockKo», «Дорога на Січ».

Ще з 2014 року гурт активно допомагає нашим захисникам та захисницям, а з часів повномасштабного вторгнення направляє свою творчу місію на допомогу фронту через благодійні тури та заходи. Запланований захід став можливий завдяки колаборації двох громадських організацій: ГО Соціально-мистецький центр “ОГО” та ГО Мистецька сотня “Гайдамаки”:

Щороку у першу суботу лютого усі приходили на зустріч випускників. Продовжимо цю гарну традицію і зробимо дуже необхідну справу – зберемо кошти на авто для наших ЗСУ. Їм дуже потрібна наша допомога та підтримка! Для вас у цей вечір звучатиме чуттєва лірика та драйвовий рок, улюблені пісні гурту STANZA : “Ми є сильні”, “Ти підвелася з колін”, “Ворон”, “Над Бугом”, “Згадай”, “Крила” та багато інших, – розповіла організаторка заходу Валентина Марцонь.

Цього разу до участі у зборі коштів долучились, не тільки колеги від музичного цеху – Антон Вараниця, Олександр Ролдугін, а й спільнота митців міста.

Так, під час концерту гості матимуть можливість в межах благодійного аукціону придбати твори мистецтва та фотографії відомих митців міста. Серед заявлених митців вже підтвердили свою участь фотограф Олександр Савенко, художник-графік Георгій Ключник. Крім того, ексклюзивними лотами аукціону стануть воєнні плакати зіркового митця сучасності Нікіти Тітова.

Приємною новиною для поціновувачів рок-музики є розіграш квитків на подію, що відбудеться 3 лютого, подробиці про лотерею можна дізнатись на фейсбук-сторінці STANZA.

Захід відбудеться у «Crab pub» (Подільська 93, колишній Art-pub). Крім того, долучитись до збору можливо і віртуально, переказавши кошти на рахунок: 4731219647671415.

Автор: Ольга Нікітіна

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook