Новини
Погода

Погода на 5 лютого: мороз на Хмельниччині посилиться

Лютий бере своє, даруючи справжню зимову погоду. У неділю на Хмельниччині мороз посилиться як вдень, так і вночі. Синоптики обіцяють незначний сніг і ожеледицю на дорогах.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у неділю, 5 лютого, на Хмельниччині буде хмарно, часом невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 6-11° морозу, вдень 2-7°морозу.

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Протягом усього дня очікується дрібний сніг. Температура повітря вранці -6, вдень -5, ввечері -5.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. У другій половині дня очікується дрібний сніг, який йтиме до самого вечора. Температура повітря вранці -6, вдень -4, ввечері -5.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Дрібний сніг йтиме весь день і не припиниться до самого вечора. Температура повітря вранці -5, вдень -4, увечері -5.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook