Новини
Інфраструктура

Автошляхи Хмельниччини вночі розчищала майже сотня дорожників

Снігопад, який від ночі спостерігається на Хмельниччині, ускладнює ситуацію на дорогах. Аби зробити проїзд автошляхами безпечним, протягом ночі працювали працівники автодорожних служб.

За інформацією Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області, минулої ночі на автошляхах працювали 99 робітників та 63 одиниці спецтехніки. За результатами їх роботи заторів чи обмежень руху на автомобільних дорогах державного значення Хмельниччини протягом темної пори доби не зафіксовано.

Також за інформацією САД не було зафіксовано на автошляхах надзвичайних ситуацій, дорожньо-транспортних пригод або скарг від водіїв не було. На обробку дорожнього покриття від зимової слизоти витратили 755 тонн протиожеледних сумішей.

У САД області нагадують: під час снігопадів або інших несприятливих погодних умов на всій території Хмельницької області кількості спецтехніки недостатньо, аби одночасно розчистити всі дороги. Тому водіям варто бути уважними, обережними та дотримуватися правил дорожнього руху.

Про стан проїзду дорогами державного значення Хмельниччини можна дізнатися за номером Єдиного контакт-центру 067-400-60-80,повідомили у САД.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook