Новини
Кримінал

Шахрай з Шепетівщини, який видавав себе за автодилера, постане перед судом

Охочих придбати авто з-за кордону підозрюваний в афері “розвів” на майже 900 тисяч гривень. Спільними зусиллями правоохоронців різних структур його вдалося вирахувати та зупинити його протиправну діяльність. Незабаром чоловік постане перед судом, якому вже передали обвинувальний акт.

Попри неодноразові попередження правоохоронців про те, що потрібно бути обачними, здійснюючи покупки в Інтернеті, люди продовжують ловитися на давно відомі схеми та, нехтуючи безпекою власних коштів, перераховують гроші за товари, які пропонують незнайомці.

Так втратили кошти дві родини з Хмельниччини, яким підозрюваний у шахрайстві запропонував продати автівки, привезені з-за кордону. За свої послуги та за самі автомобілі просив здійснити повну передоплату. Охочих придбати омріяний транспорт не зупинило навіть те, що невідомій особі потрібно було переказати, відповідно, 253 тисячі гривень та понад 600 тисяч гривень.

Отримавши кошти на рахунок “продавець”, звісно ж, перестав виходити на зв’язок, а автомобілі покупці так і не отримали.

39-річному мешканцю Шепетівщини оголосили дві підозри за шахрайство у великих розмірах. Йому може загрожувати декілька альтернативних видів покарань, найсуворіше з яких – позбавлення волі на строк до 8 років, повідомили у поліції Хмельницької області.

Читайте також: Заступника міського голови хмельничани розкритикували за допис про авто з-за кордону

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook