Новини
Інфраструктура

Графік відключень “6 на 3” застосовуватимуть на Хмельниччині 8 лютого

У “Хмельницькобленерго” розповіли про ситуацію з електропостачанням в області та пообіцяли, що заживлюватимуть споживачів вдвічі довше, ніж відключатимуть у них світло. Також попереду на мешканці Хмельниччини чекає день без відключень.

Отож, в енергетиків попередньо обіцяють, що за схемою “6 на 3” світло подаватиметься протягом 6 годин, а відсутнє буде протягом трьох годин. Тобто відключення відбуватимуться лише за основними чергами. Вночі, як і напередодні, планують обійтися без відключень.

У “Хмельницькобленерго” звертають увагу мешканців області на те, що у документах, в яких описаний розподіл адрес за чергами відключень періодично відбуваються зміни. Тому, якщо ви виявили, що світло за вашою адресою відключається не в той час, в який має відключатися за вашою чергою, перегляньте графіки відключень ще раз, можливо, їх оновили. Також про неспівпадіння часу відключень можна повідомити через форму зворотнього зв’язку на сайті “Хмельницькобленерго”.

За інформацією Укренерго від завтра, 8 лютого, в Україні будуть змінені ліміти споживання. Протягом двох тижнів у кожній області в один з днів електроенергія подаватиметься без обмежень. Таким чином буде вивчатися потреба кожної області в електропостачанні. На Хмельниччині день таких вимірювань буде у четвер, 9 лютого. Проте варто бути готовими до того, що в інші дні у графіках відключень можуть відбуватися зміни, а електроенергії буде постачатися менше, оскільки вимірювання відбуватимуться щодня у двох та більше областях одночасно.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook