Новини
Інфраструктура

Регулятор знову перевірить «Хмельницькобленерго» на дотримання графіків відключень

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) анонсувала проведення позапланових перевірок АТ “Хмельницькобленерго”.

Таке рішення прийняли на засіданні напередодні, 7 лютого.

Позапланові виїзні перевірки щодо дотримання операторів систем розподілу графіків відключень проведуть ще в шести областях. Окрім АТ “Хмельницькобленерго”, перевірять АТ «Вінницяобленерго», ПрАТ «Волиньобленерго», ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі», АТ «ДТЕК Одеські електромережі», ВАТ «Тернопільобленерго» та АТ «Чернівціобленерго».

Крім цього, НКРЕКП прийняла рішення збільшити строк проведення планової перевірки ТОВ «Хмельницькгаз Збут» з постачання природного газу та з постачання електричної енергії споживачу.

Нагадаємо, минулого тижня регулятор оштрафував АТ “Хмельницькобленерго” на 85 тисяч гривень за недотримання графіків відключень електрики, а ПрАТ по газопостачанню та газифікації «Шепетівкагаз» отримав штраф на 51 тис. грн через порушення ліцензійних умов в частині здійснення господарської діяльності з розподілу природного газу.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook