Новини
Погода

Погода на 12 лютого: на Хмельниччині очікують снігу та вітру

Багато опадів та мало морозу – такий прогноз дають на завтра, 12 лютого, мешканцям Хмельниччини синоптики. На дорогах варто бути обережними – можлива ожеледиця. Також прогнози обіцяють поривчастий вітер.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у неділю, 12 лютого, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями вночі та вранці невеликий сніг та мокрий сніг. Вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вночі та вранці місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень від 2°морозу до 3° тепла.

Похмурий ранок у Хмельницькому повільно перетече у ясний день, а ввечері небо знову опиниться у полоні хмар. Уночі можливий дрібний дощ зі снігом. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться. Температура повітря вранці -1, вдень -1, ввечері -4.

До обіду у Кам’янці-Подільському протримається похмура погода, а у другій половині дня небо проясниться. Уночі очікується дрібний дощ зі снігом. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається. Температура повітря вранці +1, вдень +1, ввечері -2.

У Шепетівці небо буде ясним з самого ранку, а ввечері затягнеться хмарами. Уночі буде дощ. Вранці, вдень та ввечері – без опадів. Температура повітря вранці -2, вдень +1, увечері -2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook