Новини
Надзвичайні події

Четверо рибалок тонули на Хмельниччині – двох не врятували

Попри те, що надзвичайники щодня проводять роз’яснювальні роботи з населенням, попри сумні новини, в яких йдеться про трагічні випадки з рибалками на нестійкій кризі – мешканці Хмельниччини, охочі до зимової риболовлі продовжують нехтувати правилами безпеки. Як результат – на водоймах області чи не щодня доводиться рятувати людей, які наражають себе на небезпеку. Іноді вчасно це зробити не вдається.

Тіла двох рибалок, які провалилися під лід, дістали сьогодні, 12 лютого, з водойми у селі Стреків, що у Вовковинецькій громаді надзвичайники. Як йдеться у повідомленні ГУ ДСНС у Хмельницькій області, загинули чоловіки 1961 та 1964 років народження. Обставини загибелі встановлюватимуть правоохоронці.

Ще двоє рибалок знехтували правилами безпеки та не взяли приклад зі своїх колег, які розташувалися для риболовлі поблизу берега, де лід був достатньо міцний, у Старокостянтинові. На річці Ікопоть чоловіки облаштувалися рибалити на середині річки. До того ж пробили ополонки в небезпечній близькості одна до одної на кризі, товщина якої не перевищувала 2,5 сантиметра. Та ще й сильна течія становила додаткову небезпеку. Результат – обоє опинилися у воді. Цих бідолах (71 та 69 років), в яких рибалка не вдалася, надзвичайники врятували та передали медикам.

Як рятували горе-рибалок – показали у рятувальників.

Відео: ДСНС у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook