Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому комунальники збирають думки містян щодо колонок, пофарбованих патріотично

Пофарбовані у синьо-жовте мости, стовпи, паркани, водорозбірні колонки – добре це чи погано? Чи доречні патріотичні кольори на об’єктах комунального господарства? Таким питанням перейнялися у “Хмельницькводоканалі” після того, як декілька водоколонок пофарбували у кольори національного прапора. І звернулися по допомогу у пошуках відповіді до мешканців Хмельницького.

Декілька водорозбірних колонок міста пофарбували у синьо-жовтий колір. Думки розділилися на два табори. Аргументи людей проти: Кольори українського прапора не повинні бути на таких речах. Це неповага. Аргументи людей за: Це патріотично. Окрім того, що дуже важливо у цей час – це помітно! Намагаємося чути кожного, тому припинили фарбувати колонки у таке українське поєднання, – йдеться у повідомленні комунальників.

У коментарях хмельничани пишуть різне, наводячи свої аргументи як “за”, так і “проти”. Комунальники активно включаються у дискусію:

Чого неповага не зрозуміло… Вода це життя. Це ж не сміттєвий бак пофарбувати.

Теж так вважаю) можливо воно не виглядає прямо “стильово”, але колонка і не предмет трендів)

Автори розмальовування що кажуть, яку мету ставили? Шукати патріотство в кольорах чи борщі – таке собі.

Так, питання досить спірне. Автори вважають, що колонки повинні бути помітні)

Місцеві їх розташування не знають? Чавунне литво й так непогано виглядає. Це як памʼятники обмазати, сенсу ніякого. До речі, я б їх памʼятками технічними і вважав би…

Вони працюють. Всі 56 колонок є розташовані на карті

Пофарбована значить – відремонтована і працююча? Якщо так, то я не проти) Поєднання кольорів чудове.

Пофарбувати всі які є наявні у місті у зелений колір та залити хороші відмостки навколо задля благоустрою, щоб хоч якийсь вигляд нормальний мали.

Ремонтуємо де потрібно. Обов’язково говоріть, де, можливо, щось недобачили. Загалом, ремонтувати колонки – справа така собі. Адже до них деталі не можна купити, бо то раритет) всі деталі виготовляє наш ремонтно-механічний цех.

А ті, що не робочі, чому б не демонтувати? А то пів колонки стоїть під будинком – і вигляд жахливий, і біля колонки все коряве. Якщо вона не працює, то демонтуйте, хай мешканці облагородять якось ту ділянку, а то вигляд як після землетрусу

Думаю, що не варто. За цей стяг люди віддають життя, не варто його ліпити на все підряд.

Не слухайте ідіотів і не припиняйте! Кращого способу популяризувати національні кольори немає. Британський або американський прапори вже давно на всьому. На одязі, взутті, на авто, на повітряних кулях, на робочих столах комп’ютерів і т.п.

Прапор – це потужний символ, а не щось сакральне. А чим більше цього символа навкруги – тим краще він працює.

Висловити свою думку можна під дописом на сторінці комунального підприємства у Фейсбук та у телеграм-каналі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook