Новини
Кримінал

Грабіжнику у Хмельницькому не вдалося обманути службового собаку

Сподіваючись втекти від переслідування, зловмисник скинув одяг, думаючи, що так зможе обманути правоохоронців. Проте службового собаку збити зі сліду йому не вдалося. Навпаки, завдяки цьому пес його й вирахував.

Вчора, 13 лютого, у Хмельницькому в мікрорайоні Гречани серед білого дня літня жінка попросила про допомогу в перехожих, повідомивши, що її пограбували. Разом з правоохоронцями, які прибули на місце події, приїхав кінолог зі службовим псом Графом.

За словами пенсіонерки, невідомий чоловік вихопив у неї з рук сумку з телефоном, документами та грошима та втік. Службовий пес швидко взяв слід та незабаром привів правоохоронців до підозрюваного, який переховувався неподалік.

Затриманий -33-річний хмельничанин з багатим кримінальним минулим. Крім того, він є фігурантом кримінального провадження щодо розбою, яке наразі розглядається в суді.

Зловмисника затримали та оголосили підозру за грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Йому загрожує за скоєне позбавлення волі на строк до 10 років. Запобіжний захід для чоловіка обирають, повідомили у поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook