Новини
Офіційно

Хмельничанка Інна Ящук отримала призначення в структурі МВС України

Серед низки кадрових призначень, затверджених сьогодні, 14 лютого, Кабінетом Міністрів України, є й рішення щодо призначення на посаду державного секретаря Міністерства внутрішніх справ України хмельничанки Інни Ящук.

Тимчасово Інна Ящук виконувала обов’язки держсекретаря МВС України з 20 січня. Таке призначення було затверджене після загибелі в авіакатастрофі на Київщині Юрія Лубковича.

Нагадаємо, 18 січня у Броварах Київської області впав гвинтокрил, на борту якого перебувало керівництво МВС. Серед загиблих в авіакатастрофі – хмельничанин Денис Монастирський, на той момент міністр внутрішніх справ України, та його помічниця – уродженка Хмельниччини Тетяна Шутяк.

Друзі, сьогодні був надзвичайно знаковий, важливий та відповідальний день. Моє офіційне призначення Державним секретарем Міністерства внутрішніх справ України, безумовно, затьмарене сумом жахливої трагедії у Броварах. Але це, найперше, шанс продовжити благородну справу мого попередника Юрія Лубковича та надалі втілювати в життя обірвані плани Дениса Монастирського. Я пишаюся нагодою працювати у команді справжніх патріотів під керівництвом Міністра МВС Ігоря Клименка й переконана – разом всі ми слідуватимемо високим ідеалам, наближатимемо перемогу й захищатимемо Закон для зміцнення та процвітання нашої держави,прокоментувала своє призначення Інна Ящук.

Також сьогодні у Кабміні затвердили низку інших призначень та звільнень. Про них повідомив постійний представник Кабміну у ВРУ Тарас Мельничук.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook