Новини
Суспільство

“Воїни світла. Воїни добра”: нову поштову марку презентували у Хмельницькому (ФОТО)

Перший у новому році випуск марок “Воїни світла. Воїни добра” Укрпошта присвятила людям, які дбають про те, щоб у домівках українців було світло, вода, тепло, газ та зв’язок. Поштовий блок складається з 5 марок, на яких зображені дорожники, енергетики, зв’язківці, газовики та водопостачальники. Погасили нову марку сьогодні у Хмельницькому.

Марка “Воїни світла. Воїни добра” вийде в кількості 300 тисяч друкованих блоків. Над створенням марки працював Олександр Нікітюк. Ця марка виконана з технологією подвійного лакування. Наразі ми маємо її у всіх відділеннях. Коштує блок 90 гривень, – розповів директор Хмельницької філії АТ “Укрпошта” Микола Громов.

Крім блоку марок, у поштових відділеннях можна придбати також конверти першого дня, немарковані художні конверти, магніти та інші супроводжуючі речі.

До спецпогашення поштової марки доєдналися і представники влади.

Наші енергетики працюють 24/7 і так само гасять наслідки тих ракетних обстрілів, і дають світло людям. Тому вони є воїнами світла, – зазначив начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Загалом за період війни в Україні випустили 12 патріотичних марок, розповіли журналісти каналу Перший Подільський.

Поділилися емоціями від випуску нової марки і у “Хмельницькводоканалі”:

Ця марка – про виняткову стійкість та професійну майстерність, про бійців невидимого фронту, яких вся країна побачила в найтемніші часи. До речі, це перша марка від “Укрпошти” у 2023 році. Дякуємо!

Як повідомляє Суспільне Хмельницький, спецпогашення марки відбулося на центральному поштамті обласного центру. Проте, порівняно з попередніми випусками патріотичних марок “Укрпоштою”, цього разу особливого ажіотажу навколо події не було.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook