Новини
Інфраструктура

Графіки відключень світла на Хмельниччині 17 лютого не застосовуватимуться

Попри нічний масований ракетний обстріл об’єктів критичної інфраструктури України, під час якого ворог випустив 32 ракети, половину з яких було знищено, енергетична система країни залишається стабільною. Тож на завтра, 17 лютого, ліміти на споживання електроенергії для Хмельниччини знову не встановлювалися.

За словами голови правління НЕК “Укренерго” Володимира Кудрицького, наразі в Україні вдалося досягти стану, коли подальша деградація енергосистеми не відбувається. Енергосистему вдається відновлювати з тією ж швидкістю, з якою ворог намагається її зруйнувати, іноді швидше.

Противник значною мірою втратив здатність завдавати значної шкоди. Проте не варто розслаблятися і вважати, що авіаударна кампанія росії закінчена. Перемога в енергетиці ще не досягнута, – зазначив очільник компанії.

У Хмельницькобленерго повідомили, що на завтра вкотре ліміту величини навантаження на електромережі не встановлено. Як і в попередні дні, погодинні графіки відключення світла можуть застосовуватися лише в громадах, розташованих на півночі Хмельниччини.

Аби запобігти погодинним відключенням, електроенергію всім мешканцям області потрібно продовжувати споживати економно.

Читайте також: Відключення світла погіршують зір: як цього уникнути

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook