Новини
Інфраструктура

Безлімітна субота: на Хмельниччині ще один день буде без відключень світла

Попередньо у “Хмельницькобленерго” пообіцяли, що сьогодні, 18 лютого, графіки погодинних відключень знову не застосовуватимуться. Ймовірність знеструмлень залишається, як і раніше, лише для північної частини області.

В Укренерго ситуацію з електропостачанням загалом по Україні прокоментували так:

Ситуація в енергосистемі все ще досить хитка. Те, що ми зараз досягли – декілька днів без масштабних відключень – ще не означає, що ми цю енергетичну битву остаточно виграли. Енергетичне обладнання знаходиться не в найкращому стані, бо обстрілів зазнали практично всі великі теплові, гідроелектростанції, велика кількість наших магістральних підстанцій.

Також попередили про можливість нових ворожих обстрілів та наголосили на потребі дотримуватися енергоощадливості.

У “Хмельницькобленерго” нагадали про можливість повідомити про проблеми з дотриманням графіків (у випадку, якщо вони знову будуть застосовуватися), поскаржитися на дії працівників Товариства, поставити питання тощо. Для цього потрібно скористатися формою зворотнього зв’язку на сайті.

Заповнюючи форму, обов’язково потрібно вказувати коректний номер телефону, поштову скриньку, номер особового рахунку та адресу,наголосили у “Хмельницькобленерго”.

Нагадаємо, безлімітне споживання на Хмельниччині, як і в решті областей країни, застосовується з початку тижня.

ОНОВЛЕНО: Зважаючи на вибухи, які пролунали у Хмельницькому, ситуація з електропостачанням може змінитися. В частині Хмельницького, судячи зі звуків генераторів, відключення вже застосовуються. Проте нової інформацію від обленерго поки що немає.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook