Новини
Погода

Погода на 20 лютого: сніг та вітер обіцяють на Хмельниччині

Погіршення погоди на понеділок, 20 лютого, прогнозують у синоптиків. Вночі та протягом дня очікується сніг та мокрий сніг з дощем. Також можливі пориви вітру до 20 метрів на секунду.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у понеділок, 20 лютого, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий мокрий сніг, вдень невеликий дощ та мокрий сніг. Вночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 2-7° тепла.

Вже вранці небо у Хмельницькому затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Вранці очікується дрібний сніг, після обіду – дрібний дощ зі снігом, ближче до вечора – сніг. Температура повітря вранці +2, вдень +3, ввечері +2.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Ввечері очікується дрібний дощ. Температура повітря вранці 0, вдень +6, ввечері +5.

З самого ранку небо у Шепетівці вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. На зміну вранішньому дрібному снігу, прийде дрібний дощ зі снігом, який йтиме всю другу половину дня, посилюючись ближче до вечора. Температура повітря вранці -2, вдень +2, увечері +1.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook