Новини
Погода

Погода на 25 лютого: дощ вдень та вночі обіцяють на Хмельниччині

Знову весняну погоду обіцяють на перший вихідний день цього тижня синоптики. Дощитиме на Хмельниччині і вдень, і вночі. Можливий поривчастий вітер, тож варто на прогулянки вдягатися тепліше та уникати небезпечних місць – там де щось може обірватися, обламатися та впасти на голову або на автомобіль.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у суботу, 25 лютого, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий дощ, вдень часом дощ. Вітер південний з переходом вдень на західний 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 7-12° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Удень і ввечері йтиме дощ, який поступово слабшатиме. Температура повітря вранці +4, вдень +8, ввечері +3.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня погода буде похмурою. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дрібний дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. Температура повітря вранці +5, вдень +12, ввечері +4.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується сильний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці +4, вдень +5, увечері +2.

Погода на наступний тиждень від каналу Наголос

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook