Новини
Суспільство

У Хмельницькому попрощаються з рятувальниками, які загинули внаслідок атаки дронів

Церемонія прощання з двома рятувальниками, котрі загинули, виконуючи свій обов’язок під час ліквідації наслідків атаки ворожих БПЛА по одному з об’єктів міста Хмельницького, відбудеться завтра, 28 лютого.

Нагадаємо, вночі місто Хмельницький зазнало атаки з повітря ворожими безпілотниками. Три вибухи почули мешканці міста, і про три дрони-камікадзе, які не вдалося збити, повідомили у Повітряних Силах ЗСУ.

Під час ліквідації наслідків “прильотів”, через повторне влучання ворожого безпілотника, четверо рятувальників отримали травми. 21-річний прапорщик служби цивільного захисту Владислав Дворак загинув на місці події. На ранок у медичному закладі від травм, несумісних з життям, помер ще один з поранених рятувальників – 31-річний Сергій Севрук. До свого 32-го дня народження чоловік не дожив 8 днів. Без батька залишилося двоє дітей.

Начальник Хмельницької ОВА, коментуючи наслідки обстрілу обласного центру, повідомляв про одного загиблого рятувальника, трьох поранених та дівчину, яку з лікарні відпустили додому для амбулаторного лікування. Як уточнили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області, рятувальниками є всі троє поранених.

Також там повідомили про те, що прощання із загиблими відбудеться завтра, 28 лютого, о 9.00, в гарнізонному клубі ГУ ДСНС України у Хмельницькій області за адресою: м. Хмельницький, вул. Героїв Чорнобиля, 1/1.

Вічна пам’ять героям без зброї!

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook