Новини
Інфраструктура

У “Хмельницькобленерго” скасували щоденні повідомлення про відключення світла

Майже три тижні на Хмельниччині електроенергія подається безперебійно, тому у “Хмельницькобленерго” прийняли рішення більше не повідомляти щовечора про те, що наступного дня погодинних відключень світла не буде.

Як зазначили у товаристві, відмовляються від щоденних повідомлень для того, аби не дублювати щовечора одну й ту саму інформацію. До слова, користувачі соцмереж, які раніше активно обговорювали графіки відключень, тепер більше негативно ставляться до однотипних повідомлень, які повторюються з дня у день.

У випадку, якщо ситуація зміниться і НЕК “Укренерго” знову доводитиме ліміти для області, енергетики будуть повідомляти про це. Для того, аби не пропустити важливі повідомлення, у “Хмельницькобленерго” пропонують підписатися на офіційні канали сповіщень.

Що до ситуації з електропостачанням загалом по країні, то за інформацією Укренерго, наразі працюють всі види електростанцій енергосистеми, гідроелектростанції, які через водопілля мають багато ресурсів, а також сезонно – електростанції з відновлюваних джерел енергії.

Також тривають ремонтні роботи на об’єктах, які зазнали пошкоджень внаслідок атак ракетами та дронами.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook