Новини
Спорт

Міністр молоді та спорту у Хмельницькому розповів про перспективи будівництва Палацу спорту

Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт побував із робочим візитом на Хмельниччині. У рамках поїздки посадовець перевірив спортивну інфраструктуру обласного центру, поспілкуватися із хмельницькою спортивною родиною, вислухав потреби та пропозиції представників галузі.

Посадовець перше за декілька останніх років навідався у Хмельницькому область та зазначив: уже має певні зауваження, адже, щоб виховати справжніх спортсменів, потрібно приділяти більше уваги кваліфікації тренерів.

Аби спорт в області розвивався, потрібно мати сучасні укомплектовані спортзали. Високопосадовець каже: до кінця 2022 року масштабний проєкт Хмельницького – Палац спорту – могли б уже завершити. Але вторгнення російських окупантів зруйнувало ці амбітні розрахунки. Втім, поки що будівництво заморожувати не планують.

Зараз призупинилося, зараз кошти йдуть на війну, по галузі спорту – тільки на тренувальні збори, на підготовку наших спортсменів, збірних команд, на програму президента «Здорова Україна», тому що нам потрібно, щоб масовий спорт теж рухався вперед. Тому зараз субвенцій немає, але я впевнений, що коли закінчиться війна, це все добудується, – прокоментував Вадим Гутцайт.

Детальніше про візит міністра – у сюжеті каналу Перший Подільський

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook