Новини
Суспільство

Біля ЦНТЕІ у Хмельницькому знову прибрали паркан (ФОТО)

Протягом тижня хмельничани з цікавістю спостерігають за тим, що відбувається у центрі міста на майданчику біля будівлі колишнього ЦНТЕІ, в якій наразі розташовується донецький виш. За 5 днів містяни встигли побачити чимало трансформацій паркану навколо території майбутнього будівництва торгово-офісного триповерхового приміщення. Сьогодні, 8 березня, паркан знову щез.

Близько третьої години дня водії, які проїздили по вулиці Свободи, могли бачити транспорт та людей, які вантажили на нього залишки паркану. А вже близько 17.00 від паркану не залишилося й сліду.

Дерева, долею яких переймалися хмельничани, досі на місці, а от сходи у будівлю мають вигляд трохи зіпсованих. І недарма, адже днями на них активно працювала спецтехніка.

Що власне відбувається на майданчику на вулиці Свободи, 36, дуже важко зрозуміти. Можливо, всі причетні, як від влади, так і нинішнього власника території таки наважаться вийти до людей та пояснити. А поки що хмельничанам залишається лише чекати та з цікавістю спостерігати за міграцією паркану.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook