Новини
Суспільство

Двох військових з Хмельниччини повернули з російського полону (ОНОВЛЕНО)

Під час останнього обміну, який відбувся вчора, додому з російського полону вдалося повернути 130 військових. Обмін відбувся за формулою 130 на 90. Серед звільнених військових – двоє мешканців Хмельниччини.

Про повернення з полону хмельничанина Владислава Лепекаша повідомило вчора Суспільне Хмельницький з посиланням на одну з організаторок акції “Поверніть Героїв додому” Лесю Стебло. нагадаємо, ці акції проходять в обласному центрі щоп’ятниці вже понад пів року.

Вдома на Владислава дуже чекали дитина, дружина та мати. Жінки є постійними учасницями щоп’ятничних акцій.

Ще один подолянин, якого визволили з російського полону – 28-річний Олександр Микитюк з Шепетівки, йдеться в новині сайту міста Шепетівка. Від 9 січня 2023 року вважався зниклим безвісти після того, як у складі штурмової бригади захищав Україну у Соледарі.

Читайте також: Били головою об стіну та змушували співати гімн Росії: військова медсестра з Хмельниччини розповіла про російський полон

ОНОВЛЕНО: За інформацією начальника Хмельницької ОВА Сергія Гамалія, всього з полону вдалося повернути шістьох військових з Хмельниччини.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook