Новини
Здоров’я

Хмельницький обласний госпіталь ветеранів війни отримав сучасне медобладнання

КНП «Хмельницький обласний госпіталь ветеранів війни» з перших днів повномасштабного вторгнення надає послуги з лікування та реабілітації військовим, які боронять територіальну цілісність нашої країни. Висококваліфіковані працівники надають пацієнтам повний спектр якісних медичних послуг, піклуючись про їхнє психологічне здоров’я.

Голова обласної ради Віолета Лабазюк з робочим візитом відвідала комунальний заклад обласної ради, аби оглянути умови перебування захисників та пересвідчитись в ефективності реабілітаційної діяльності закладу.  Директор госпіталю, депутатка обласної ради Оксана Бочкарьова розповіла про діяльність реабілітаційного, приймального та неврологічного відділень.

Віолета Лабазюк ознайомилась з роботою реабілітаційного обладнання, яке було отримано завдяки співпраці з релігійною організацією «Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні» за підсумками робочої поїздки голови ради до штату Юта, США на суму 1 млн 476 тисяч гривень.

Серед дороговартісного обладнання: реабілітаційний пристрій «Парапіон», пристрій для реабілітації МОТОmed для ніг та рук, вертикалізатор EasyStand Evolv Large (з максимальним пакетом опцій), апарат для реабілітації рук SY-HR06E та два реабілітаційні широкі столи.

За словами працівників госпіталю, медичне обладнання буде використовуватися для реабілітації пацієнтів, що дасть змогу пришвидшити процес одужання та сприяти якісному процесу оздоровлення.

Під час відвідин закладу Віолета Лабазюк зустрілась зі справжнім героєм, незламним лікарем-хірургом із «Азовсталі», ординатором хірургічного відділення Маріупольського військового шпиталю Денисом Гайдуком. Восени хлопець повернувся з полону окупантів в Оленівці. Голова ради висловила подяку захиснику за мужність і гідну оборону нашої держави, вручивши відзнаку обласної ради.

Спілкуючись з директором та медичними працівниками, Віолета Олександрівна подякувала їм за щоденну роботу та підтримку наших захисників:

Наші лікарі – справжні професіонали своєї справи. Вони допомагають нашим військовим стати на ноги та повернутись в стрій. Щоденною роботою медики більше року гідно тримають медичний фронт країни.  Як справжні янголи-охоронці в білих халатах, вони рятують життя українців, даючи надію на здорове та щасливе майбутнє.

Підтримка для закладу сьогодні є вкрай важливою. Згідно з попереднім зверненням директора госпіталю, від себе особисто голова ради передала сертифікат на закупівлю необхідного м’якого інвентарю для одного з відділень та смаколики для наших бійців.

За інформацією пресслужби Хмельницької обласної ради

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook