Новини
Інфраструктура

Нову лінію вуличного освітлення збудували у Хмельницькому

Нову лінію зовнішнього освітлення збудували на вулиці Депутатській у Хмельницькому. Там встановили вісім залізобетонних опор з енергозберігаючими світильниками. На це з бюджету громади витратили 80 тисяч гривень.

Встановили нову лінію вуличного освітлення на прохання місцевих жителів. Раніше ця ділянка не освітлювалася зовсім. Місцеві мешканці кажуть – з освітленням стало зручніше, зокрема, гуляти увечері з собаками. Крім того, діти, які повертаються увечері додому з гуртків та навчання, можуть робити це безпечно.

Встановлені повністю нові залізобетонні опори, натягнуто самоізольований провід, енергозберігаючі світильники стоять. Цей мікрорайон – густонаселений, тут багато новобудов, маленькі діти, дитяча міська лікарня – я думаю, мешканці оцінять зміни у вечірній та нічний час, – прокоментував директор ХКП “Міськсвітло” Володимир Пекарський.

У “Міськсвітлі” нагадують, що вдень вуличне освітлення також може працювати. Його вмикають на 5-7 хвилин для якісної роботи мереж. Тому просять хмельничан ставитися до цього з розумінням.

Мережі освітлення не працювали в нормальному режимі близько року. Не було їх коректного обслуговування. Тому, якщо ви бачите, що вдень працює вуличне освітлення, значить, там працюють працівники, електромонтери, які обслуговують ці мережі, щоб було зручно та комфортно вам пересуватися у вечірній та нічний час, – наголосив Володимир Пекарський.

Детальніше – у сюжеті МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook