Новини
Інфраструктура

У “Хмельницькобленерго” відкрили коментарі у соцмережах

Після тривалого обмеження для мешканців Хмельниччини оперативно отримувати відповіді на свої нагальні питання у “Хмельницькобленерго” нарешті відкрили коментарі під дописами на сторінці Фейсбук. Разом з тим, споживачів попередили, за яких умов вони можуть отримати вичерпну інформацію щодо проблем, які їх цікавлять.

Коментарі на сторінках Товариства у соціальних мережах – відкриті. Але наголошуємо, для розв’язання певної проблеми, до прикладу, щоб проінформувати споживача про причини відключення за конкретною квартирою або ж проаналізувати коректність нарахованого обсягу споживання електричної енергії, потрібно ідентифікувати споживача електричної енергії. Тобто чітко визначити його особовий рахунок, прізвище та ім’я, адресу, співставити дані із записами в білінговій БД. Це вимога нормативних документів і є засобом збереження даних про споживача. Соціальні мережі для цього не є зручним інструментом, тому у коментарях досить часто фігурує прохання від фахівців АТ «Хмельницькобленерго»: надішліть деталізовану інформацію на поштову скриньку тощо, – йдеться у повідомленні товариства.

Разом з тим, у “Хмельницькобленерго” зазначають, що для обміну інформацією, врахування думок та вражень споживачів коментарі є вкрай ефективним механізмом.

Інші засоби комунікації, які є в арсеналі товариства, це:

  • чат-боти в viber viber://pa?chatURI=ienergobot та telegram https://t.me/ienergobot – там можна подати заявки про відсутність електричної енергії
  • На сторінці «Відключення» можна переглянути відключення за адресою або ж у розрізі РЕМ.

Якщо ж виникають питання щодо коректності нарахованого обсягу споживання електричної енергії, то оптимальним механізмом, без відвідування сервісного центру, є відправка листа на поштову скриньку call-center@hoe.com.ua із зазначенням ОР, адреси, ПІП власника та вкладеного фото лічильника,зазначають у “Хмельницькобленерго”.

Нагадаємо, цього тижня, як і в попередні, на Хмельниччині не застосовуються погодинні графіки відключення світла. Хоча у вихідні погіршення погодних умов та пориви вітру спричинили технологічні порушення в роботі електромереж у Славутському, Полонському та Шепетівському РЕМ.

Проте пошкодження були незначними, аварійно-відновлювальні роботи завершені,повідомили вчора, 12 березня, увечері в обленерго.

Прохання раціонально споживати електроенергію залишається в силі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook