Новини
Політика

Сергій Мандзій розповів про роботу депутатів “Слуги Народу” на Хмельниччині

Відстоюють відкриття реабілітаційного кабінету у Полонному, підтримують рішення створення Центру безпеки у Дунаївцях, організовують передачі гуманітарних вантажів до місць проведення бойових дій – все це та багато іншого роблять депутати “Слуги Народу” на місцях.

Детальніше про роботу місцевих депутатів у громадах.

Полонська громада

Фракція “Слуги Народу” у Полонській міській раді відстоює створення реабілітаційного кабінету, який критично необхідний для людей з інвалідністю. З відповідним запитом виступив голова фракції “Слуга Народу” Петро Гуц, який був не проголосований депутатським корпусом місцевої ради.

Попри великий супротив депутатів та голови громади, фракція “Слуги Народу” планує виносити цей запит повторно до тих пір, поки прохання громадян не буде реалізоване.

Дунаєвецька громада

Фракція “Слуга Народу” у місцевій раді підтримала рішення, щодо створення у громаді центру безпеки у громаді. Такі центри передусім створенні задля забезпечення захисту населення і територій від пожеж та надзвичайних ситуацій, а також дотримання громадської безпеки.

Деражнянська громада

Людмила Давидович, яка є депутатом місцевої ради від “Слуги Народу” спільно з жителями громади організувала волонтерський хаб у громаді, щоб комплексно передавати допомогу для бійців на передовій. Щотижня автомобіль з Деражні вирушає на Схід та Південь України, щоб доставити смаколики, ліки та амуніцію для наших воїнів.

Меджибізька громада

Фракція “Слуги Народу” у місцевій раді підтримала рішення, щодо реконструкції котельні Митковецької гімназії імені Г.М. Демчишина, щоб наступного опалювального сезону громада зуміла заощадити кошти, які б були витрачені на опалювання.

Шепетівська громада

Фракція “Слуги Народу” у місцевій раді підтримала рішення, щодо закупівлі автомобілів для рятувальників Шепетівської громади, що дозволить оперативніше здійснювати ліквідацію надзвичайних ситуацій у громаді.

“Наша команда продовжує допомагати нашим військовим – нищити ворога та розвиваємо громади Хмельниччини, щоб після закінчення війни військові повернулись у красиві, розвинуті та сильні громади”, – зазначив голова Хмельницької обласної організації політичної партії “Слуга Народу” Сергій Мандзій.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook