Новини
Політика

Голову Хмельницької ОДА Сергія Гамалія офіційно звільнено з посади

Указ про звільнення очільника Хмельницької обласної державної адміністрації (під час воєнного стану – Хмельницької обласної військової адміністрації) оприлюднено сьогодні на сайті Офіційного представництва Президента України.

Нагадаємо, вчора, 14 березня 2023 року, Кабінет Міністрів України схвалив відставку трьох очільників обласних державних адміністрацій, серед яких і голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій.

Як зазначено в Указі Президента України №151/2023, Сергія Гамалія звільнено з посади згідно з поданою ним заявою.

До призначення нового очільника Хмельницької ОДА, обов’язки виконуватиме перший заступник Сергій Тюрін.

На посаді голови Хмельницької ОДА/ОВА Сергій Гамалій пропрацював трохи більше, ніж 2 роки 3 місяці (був призначений замість Дмитра Габінета 3 грудня 2020-го). До того, як очолити Хмельницьку ОДА, Сергій Гамалій не мав стосунку ні до політики, ні до державних структур – мав власний бізнес у сфері транспорту, логістики та громадського харчування. Народився у Кам’янці-Подільському. Закінчив історико-правовий ліцей. Навчався у Хмельницькому університеті управління і права, згодом перевівся в Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича. Закінчив економічну школу у Варшаві. Безпартійний.

На своїй сторінці у соцмережах Сергій Гамалій подякував Президенту України, своїй команді, головам громад та усім, з ким познайомився під час виконання обов’язків очільника області:

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook