Новини
Суспільство

«Хмельницькгаз» продовжує співпрацю з військовим госпіталем

Підтримка Збройних Сил України та наших Захисників –  справа честі та громадянського обов’язку кожного газівника.

Наразі вкрай важлива також і допомога воїнам, які отримали важкі поранення та перебувають на лікуванні у військовому шпиталі Хмельницького. Адже почасти необхідні «особливі» дороговартісні лікарські препарати для проведення складних операційних втручань та подальшої реабілітації, якнайшвидшого одужання наших мужніх воїнів.

«Сьогодні ми разом з колективом виконали ще одну благородну місію: передали вкрай необхідні медикаменти для  лікування наших важкопоранених  захисників, – зауважує керівник Хмельницького відділення АТ «Хмельницькгаз» Лілія Костецька. – Адже другий рік поспіль співпрацюємо з військовими медиками та, зокрема, особисто з Дмитром Габінетом, одним з керівників цього потужного медичного закладу».

З перших днів війни «Хмельницькгаз» підтримує  ЗСУ усіма можливими засобами та способами: придбаває автомобілі, квадрокоптери, тепловізори, генератори, паливно-мастильні, будівельні матеріали, буржуйки тощо. Адже розуміє, наскільки це вкрай необхідно  у складний час випробувань та задля Перемоги. Окрім того, близько 70 газівників стоять на захисті України.

Мужні та світлі обличчя наших хлопців з усіх куточків України, їх патріотизм, безмежна віра в Перемогу та незламність, залишають глибокий та незабутній слід в душі кожного з нас.

Тож газівники щиро дякують та доземно вклоняються  кожному українському Захисникові. Слава Україні! Героям Слава!

 Нагадаємо, що нещодавно АТ «Хмельницькгаз» передав для лікування воїнів діагностичний комп’ютерний енцефалограф.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook