Новини
Погода

Погода на 16 березня: на Хмельниччині прогнозують погіршення погодних умов

За прогнозами синоптиків завтра на Хмельниччині погода буде наближена до того стану, коли оголошується штормове попередження. Очікується досить сильний вітер, а також різноманітні опади: сніг, дощ, що призведе до ожеледиці та ускладнення ситуації на дорогах. Температура повітря вночі опуститься нижче нуля.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології  у четвер, 16 березня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі дощ та мокрий сніг. Вдень невеликий дощ та мокрий сніг. Вночі та вранці: на дорогах ожеледиця, місцями налипання мокрого снігу. Вітер північно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 2-7° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмарна погода протримається у Хмельницькому весь день. Уночі очікується дрібний дощ зі снігом, який вранці посилиться, у другій половині дня йому на зміну прийде дрібний дощ, і тільки ближче до вечора опади припиняться. Температура повітря вранці +1, вдень +4, ввечері +3.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Ввечері дрібний дощ, який йтиме майже весь день, припиниться. Температура повітря вранці +1, вдень +6, ввечері +4.

У Шепетівці на нас чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Уночі та вранці йтиме дощ зі снігом, після обіду очікується дрібний дощ. Увечері опади припиняться. Температура повітря вранці 0, вдень +5, увечері +2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook